home Erhverv Er ekstern IT-support værd at overveje?

Er ekstern IT-support værd at overveje?

Der kan være god økonomi i at se nærmere på at outsource din IT-support. Dit IT-supportteam hjælper dig med at få dit IT-system med at fungere gnidningsfrit, så du kan koncentrere dig om din kerneopgave.

Du kender din virksomheds systemer og processer, men derfra og til at vide hvad der skal gøres, hvis noget i systemet ophører med at fungere, er der et stykke vej. Et IT-supportteam kan professionelt undersøge og analysere eventuelle tekniske problemer. De kommer også op med løsninger, der er kvalificerede og matcher din virksomhed. En del software leveres med kundesupport. Alligevel kan det være en stor fordel at have et dedikeret IT-supportteam ved hånden – ofte kan de løse opståede problemer hurtigere end softwareudbyderens supportteam.

IT-supporten er et team

Med den rigtige support kan dine IT-systemer sikre jer problemfrie kommunikationskanaler mellem kolleger, kunder og interessenter. Du kan have support på jeres system 24/7, selvom det er via et eksternt system. Det er en god idé at alle de aftaler, der laves, herunder også hvor lang svarstid der må forventes, er med i en samarbejdskontrakt.

Ekstern IT-support hos it-r kan i den i sidste ende være en økonomisk gevinst. Det kan være det, der sørger for, at din virksomheds hjemmeside og andre systemer hurtigt er oppe og kører på fuld kapacitet igen, efter at systemet har været nede.

IT-teamets rolle er at sikre, at det er i et sikkert miljø, at dine data gemmes. For de rigtige personer skal dataene også være nemt tilgængelige. Med den rigtige supportaftale vil du have dygtige og erfarne IT -konsulenter, der døgnet rundt sidder ved telefonerne klar til at give dig effektiv IT-support alle årets dage. Supporten skal gælde både PC, Mac, tablets og mobile enheder, samtidig med at du bør have an klar aftale om en fast pris efter forbrug eller med en fast rammeaftale.