home Erhverv Er der en konference lige om hjørnet?

Er der en konference lige om hjørnet?

Bliv husket af dine potentielle samarbejdspartnere

Hvad end man arbejder inden for det private eller offentlige, eller arbejder man måske for en frivillig forening, kan man blive inviteret til mange forskellige og spændende konferencer. Her mødes man inden for samme branche til interessante foredrag og diskussioner i et forum, hvor der også er plads til sparring og udveksling af viden inden for den givne branche.

Men man når at møde rigtig mange mennesker i løbet af sådan en dag, og når konferencen er ovre, kan det være svært at huske på alle dem, man har talt med og alle de forskellige virksomheder og afdelinger, man har stiftet bekendtskab med. Derfor er det en rigtig god ide at tage materiale med sig på konference, eksempelvis nogle brochurer eller flyers. Disse kan blive placeret i praktiske brochureholdere rundt omkring i konferencesalen eller hvis virksomheden har en stand.

 

Del din viden med de andre deltagende

Vidensdeling og sparring er nogle af hjørnestenene i en konference. Her mødes en masse mennesker fra samme branche for at debattere og tale om ny viden og nye muligheder indenfor bestemte emner. Alle deltagende medtager sig en viden om noget bestemt, og den viden kan være guld værd for de andre deltagende i konferencen. Derfor er det vigtigt at kunne give denne viden videre med relevant materiale.

Men for at man kan være sikker på, at ens materiale bliver set, så er det vigtigt, at de bliver præsenteret på en ordentlig måde. Det kan gøres med funktionelle brochureholdere, der fås både til at stå på bordet og brochurestandere, der kan stå på gulvet ved indgange, standere og andre steder, således at man på en smart måde kan gøre opmærksom på sig selv og sin viden, og på den måde kan de andre deltagere tage din viden med dem hjem til deres arbejdspladser og forhåbentligt få noget ud af det.