home Erhverv Enkel og stilfuld reklame

Enkel og stilfuld reklame

En enkel og stilet måde at reklamere for sit firma er med logovand, som er vandflasker, der har fået påtrykt logo og eventuelt også et slogan. Det er en perfekt måde at få god reklame på, fordi vandflasker er en nem og effektiv måde at få udbredt sit logo og kendskab til firmaet.

Vand er perfekt

Vand er livsnødvendigt og alle mennesker skal have en god del af det for at kunne fungere. Det gør det til en ideel måde at få udbredt sit logo på, fordi vand kan gives i alle sammenhænge og til alle events. Man kan give vand til messer, konferencer, til møder og endda sælge det i kantinen, hvis man har sådan en. Flaskerne bliver genbrugt af de samme personer, som kommer vidt omkring og man får på den måde udbredt reklamen til langt flere mennesker. Det betyder, at man kan se jeres logo i busser, toge, fitness og alle andre steder, hvor man ville medbringe en vandflaske. Det er en ekstremt billig og effektiv måde at få reklame på.

Læskedrikke er vejen frem

Der findes, udover vand, også andre drikkevarer, hvor man kan få sit firmas logo på. Markedet er blevet udvidet til både energidrikke og ice tea, der kan ramme andre kundesegmenter end vand kan. Vand er den traditionelle måde at få udbredt sit logo, men med energidrik og ice tea kan man i langt højere grad ramme det yngre segment, da det oftest er dem der drikker det. Andre læskedrikke end vand er også en anelse dyrere og det får modtageren til at føle sig speciel og en lille smule benovet over at få en vare, der bliver anset som værende mere værd end vand af firmaet. Det er derfor smart også at udnytte muligheden for at have mere end blot vand i sit arsenal af reklamevarer.