home Erhverv E-cigaret virksomheder har succes med at sælge produkter via e-handel og online markedsføring

E-cigaret virksomheder har succes med at sælge produkter via e-handel og online markedsføring

Ejer du en e-cigaret virksomhed, eller overvejer du at gå den retning til dit næste online eventyr, så er det en god ide at gøre din tilstedeværelse på forskellige online platforme meget tydelig. Ligeledes er det en god ide at have en god online markedsføringsplan. Det er nemlig sådan, at e-cigaretter og e-handel går utrolig godt i spænd, og mange virksomheder har således stor succes med at sælge sine varer online. Et godt eksempel er SMOKE-IT.dk, som med gode produktbeskrivelser og forklaringer tager forbrugeren i hånden og guider dem til at tage det rigtige valg, mens de sidder foran skærmen.

 

Forbrugerne bestiller hjemmefra – nemt og bekvemt

Der er ikke noget at sige til, at forbrugerne vælger at bestille hjemmefra. Det er nemt og bekvemt, og med de rette produktbeskrivelser behøver kunden som oftest heller ikke at have den personlige betjening, de kan få i en butik. Der er selvfølgelig situationer, hvor kunden kan have et spørgsmål eller to, men i sådanne tilfælde er det godt med en funktionsdygtig chatfunktion eller henvendelsesformular, som man ser ved de populære e-cigaret virksomheder. Hvis kunden er helt ny og har mange spørgsmål, skal der være et telefonnummer tilgængeligt, så kunden kan vælge at ringe op og få den nødvendige hjælp – på den måde mister man som virksomhed ikke kunden, og kunden kan lægge sin online bestilling med ro i maven.

Sanserne vækkes gennem god online markedsføring

Smagsprøver er noget af det eneste, du ikke kan klare via skærmen, når du som virksomhed for eksempel gerne vil sælge e-væsker til e-cigaretterne online. Det er til stadighed ikke en mulighed at digitalisere smag, men her er grundige produktbeskrivelser igen en vigtig faktor for det online salg, ligesom flotte billeder kan være med til at vække sanserne. Disse sansevækkende billeder med gode beskrivelser er en del af, hvad der skaber så stor succes for e-handelsvirksomhederne, der forhandler e-cigaretter, fordi det vækker købelysten hos forbrugeren, der sidder på den anden side af skærmen.