home Hus og have Derfor skal du få en maler til at male facaden på dit hus

Derfor skal du få en maler til at male facaden på dit hus

Er det ved at være et par somre siden, at husets facade sidst fik en tur med malerpenslen? Så er det måske ved at være tid til, at det får en tur igen. Du ved, hvor fantastisk en følelse det er, når huset står nymalet og klart. Men du ved også, hvor mange timer og kræfter det kræver at nå frem til den følelse. I stedet kan du få en maler til at male huset henover sommeren, imens du kan nyde din sommerferie og måske få ordnet nogle andre projekter, der føles lidt mere overskuelige. Klik her for at se maler priser.

 

Effektiv og kvalitetsbevidst løsning

Ved at vælge en maler til at male facaden på dit hus, er du både sikret effektivitet og kvalitet. En maler kan uden tvivl gøre malerarbejdet på kortere tid, end du selv kan. Og sådan skal det helst også gerne være, når en maler har en maleruddannelse bag sig. Det betyder også, at en maler leverer en helt bestemt kvalitet, og du kan derfor med ro i sindet gå og glæde dig til, at husets facade emmer af professionelt arbejde.

 

En maler sørger også for at vælge den rette maling ud fra holdbarhed og facadens materialer. Samtidig sørger maleren for al forarbejdet, som ofte tager lige så lang tid, hvis ikke længere tid, som det tager at male husets facade. Det vigtigste er blot, at I får snakket om, hvad du forventer af opgaven, og at du får en skriftlig aftale på det, der i fællesskab bliver besluttet.

 

Hvad koster det at få en maler ud?

Det kan variere en del, hvor meget du skal betale for en maler, da der er flere forskellige parametre, der spiller ind. Først og fremmest er der antal kvadratmeter på overfladen, overfladens materialer og opgavens type og omfang. Derudover er der også malerens timeløn, der varierer mellem 250 kr. til 500 kr. Timelønnen indebærer løn, materialer, administration, kørsel m.m.

 

Indhent flere tilbud

Da der er mange forskellige parametre, der spiller ind på prisen for en maler, er det altid en god ide at indhente flere tilbud. Så kan du vælge dét tilbud, der pris- og kvalitetsmæssigt passer til dig og dit malerprojekt. Nogle malere tilbyder også at komme forbi for at se nærmere på opgaven, inden der udformes et tilbud.