home Bil og motor Derfor skal din næste bil købes brugt

Derfor skal din næste bil købes brugt

Det er altid en stor ting at købe en bil. Det gælder både for, hvis det er din første bil eller din bil nummer 14. Hvad enten du skal bruge en bil til at køre langt, til at køre korte ture, eller om du skal bruge den hver dag, så bliver bilen en vigtig del af dit liv. Derfor er der også mange ting at overveje, når du skal til at købe bil. At købe en bil er en investering. Så når du sætter dine penge i den helt rigtige bil, så skal du selvfølgelig også få det meste ud af det.

En god og billig investering

En af de bedste grunde til at købe din næste bil brugt er, at du sparer en hel del penge. For eksempel er det nærmest umuligt at købe en splinterny bil til under 80.000 kr., mens du dog sagtens kan finde en rigtig god brugt bil i det prisniveau. Ved at købe din bil brugt får du oftest også en masse lækkert ekstraudstyr med i prisen såsom anhængertræk, læderindtræk, en speciel lakering eller navigation. Og ekstraudstyret er ofte også en lidt overset udgift, som mange bilkøbere kan blive overrasket over, når de skal købe en ny bil.

Det er de færreste, der beholder den samme bil hele livet. Derfor er det også en god ting, at når du køber en brugt bil, så går der forholdsvist få penge tabt, hvis du gerne vil sælge den igen. Man plejer at sige, at en bil taber 10% i værdi hvert år, hvilket vil sige, at når prisen som udgangspunkt er lavere, så vil tabet også være lavere. Det vil især gælde, hvis du sælger privat.

Flere fordele

Hvis du køber en spritny bil, så kan der sagtens være noget ventetid. Hvorimod når du køber en brugt bil, så kan du som oftest få den med det samme. Så hvis du står og mangler en bil her og nu, så går det hurtigst at købe bilen brugt.

Hvis du nogensinde har prøvet at køre i en spritny bil, har du måske også prøvet at være nervøs for at lave den mindste ridse eller at komme til at tabe den mindste krumme indeni. Men når du køber en brugt bil, vil den med det samme føles som en del af dit liv.

Hvis du vil vide mere, så kan du se et stort udvalg af brugte biler.