home Bil og motor Derfor giver det mening at eksportere din bil

Derfor giver det mening at eksportere din bil

Følgende er sponsoreret indhold

Det kan være, at du drømmer om en ny og lækker bil og derfor gerne vil af med din nuværende. I så fald er der flere forskellige ting, du kan gøre, og den helt traditionelle er at sælge din bil. En form for bilsalg, som dog tit kan give bedre mening, er eksport af bil. Her vil din bil blive opkøbt til eksport til udlandet, og den vil bevare mere af sin værdi, end hvis den var solgt indenlands.

Du kan dermed få mere for din gamle bil, hvilket gør det meningsfuldt at få bilen eksporteret.

 

Overlad det hårde arbejde til andre

Der er naturligvis en del lovgivning forbundet med eksport af biler, og det er vigtigt, at den bliver overholdt. Dette drejer sig blandt andet om diverse ansøgninger og indberetninger til SKAT, som kan tage tid at sætte sig ind i.

Hvis du vælger et firma, der kan opkøbe din bil til eksport, bliver der dog taget hånd om det hele for dig, og du behøver ikke selv forholde dig til de mange regler. Det vil sige, at du vil opleve salget som et helt traditionelt ét uden noget ekstraarbejde.

 

Krav til din bil

Der er visse krav, som din bil skal leve op til, før den kan blive eksporteret til udlandet. Den skal først og fremmest være køreklar, så den kan gennemføre et syn samt et toldsyn. Bilen skal altså være i god stand og ikke have defekt motor- eller gearkasse, når den eksporteres til udlandet.

 

Det er værd at nævne, at selv hvis din bil ikke lever op til kravene, behøver du ikke at opgive tankerne om eksport. Din bil kan nemlig stadig blive opkøbt til en fornuftig pris, hvor den blot vil undergå en reparation, så den kan blive sendt til udlandet.

 

Hvor meget er min bil værd?

Hvis du gerne vil vide, hvor meget du kan få for din bil, kan du udfylde en formular på hjemmesiden, hvor du skal notere et par oplysninger om bilen og vedhæfte et billede af den. På baggrund af dette vil din bil blive vurderet, og du vil modtage et tilbud inden for et døgn.

 

Hvis du gerne vil af med din bil, men ikke går med til at sælge den for en hvilken som helst pris, kan du med fordel læse mere om eksport af biler og se, om det er en løsning for dig.