home Hus og have Derfor er det vigtigt at være indbrudssikret

Derfor er det vigtigt at være indbrudssikret

I Danmark bliver der i gennemsnit begået op til 100 indbrud om dagen. Derfor ligger Danmark som et af de øverste lande på listen over flest indbrud per indbygger i Europa. Derfor er det vigtigt at indbrudssikre sit hjem. Det kan være med til, at man føler sig mere sikker i sit hjem. Både når man er hjemme, men også hvis man forlader huset i længere tid.

 

Sådan kan du blive indbrudssikret

Der er mange måder at blive sikret mod indbrud i private hjem. Noget af det vigtigste, man bør indbrudssikre, er sine døre og vinduer. Det estimeres nemlig, at hvis det tager mere end tre minutter for tyven at bryde ind af døren eller vinduet, så vil han ofte give op. Derfor er det vigtigt, at døre og vinduer ikke er slidte, men er i god stand. Derudover kan man få en stærkere lås til døren eller beslag til vinduerne. Du kan også vælge at skaffe dig en alarm. Det er effektivt, da en høj og stressende hyletone ofte vil få tyven til at fordufte.
En anden måde at indbrudssikre sit hjem på, er ved hjælp af sikkerhedsfilm. Det er en enkelt og billig løsning, der samtidig viser sig at være effektiv. Sikkerhedsfilm er en klar film, som monteres ovenpå ruderne for at gøre dem til stærkt sikkerhedsglas. Det kan således holde tyvene ude og sikre dine ruder mod hærværk. Vil du vide mere om sikkerhedsfilm, så kan du finde information og få indbrudssikring her.

 

Benyt dig af godt nabosammenhold

En rigtig god måde at sikre sig mod indbrud er at lave en aftale med naboerne om, at de holder øje med huset, når du ikke er hjemme. Sørg for at klippe hækken og træk gardinerne fra, så der er bedre udsyn til din bolig. Dermed kan din nabo hurtigere reagere, hvis der skulle ske noget.