home Hus og have Der er mange fordele ved en tagrens

Der er mange fordele ved en tagrens

Du kender det sikkert selv. Hvis du ser et hus med et dårligt vedligeholdt tag. Det første du tænker er, der skal snart skiftes tag – og det bliver dyrt. Mange af de tage som fremstår dårlig vedligeholdte kan faktisk reddes med det man kalder for en tagrensning. En tagrens er en af de kosmetiske forbedringer på din bolig som giver pote på rigtig mange områder. Her er et udsnit af de mange fordele der er ved at foretage en tagrensning.

  1. Udseende på huset. Før og efter forskellen er helt utrolig
  2. Huset bliver meget nemmere at sælge
  3. Husets værdi forøges
  4. Tagets levetid forlænges med rigtig mange år
  5. Det rigtige tagrens firma giver op mod 20 års garanti mod alger og mos efter de har udført en tagrensning
  6. Dit tag bliver som nyt igen
  7. Du skal ikke fremover rense tagrenderne for mos

Hvornår skal man vælge en tagrens?

Tagrensen er typisk et valg man tager, når den almindelige algebehandling ikke er tilstrækkelig. Det sker når der er meget mos og andre begroninger på taget. Tagrensen sørger for, at du kommer helt i bund med begroningerne. Efter en tagrensning kan du holde taget 100% algefri ved blot at få udført en årlig algebehandling.

 

Vær opmærksom på garantien

Da en tagrens er en meget dyr proces, er det altid en god ide, at tjekke hvilke garantier tagrensnings firmaet giver. Garantien der gives kan veksle meget, men der er virksomheder som giver op til 20 års garanti på arbejdet. For at opretholde denne garanti kræver firmaerne ofte at du årligt algebehandler taget, så algerne ikke får en chance for at tage fat igen

En tagrens er en rigtig god investering. Den er med til at løfte husets udseende og værdi. Den giver taget et nyt liv og forlænget levetid.