home Hus og have Brug for mere plads? Hørt om bøjlestænger til væggen?

Brug for mere plads? Hørt om bøjlestænger til væggen?

Der er mange som føler, at de enten bor på for få kvadratmeter eller at de bruger pladsen i deres hjem for dårligt, hvilket ofte får folk til at rydde ud af deres værdigenstande. Det er ikke altid en nødvendighed, hvis man altså tænker ud af boksen, da der er flere muligheder end blot at smide sine ting ud. For at konkretisere dette, har vi i denne omgang taget et kig på bøjlestænger til væggen, og hvilke muligheder der er ved dette ”møbel” eller som opbevaringsgenstand til at skabe mere plads.

 

Bøjlestænger til pander og gryder

Den første er lidt let – og måske lidt givet. Det har været brugt i mange år efterhånden, hvor man har sine pander og gryder til at se i det åbne på bøjlestænger, og giver lidt løft til køkkenets udseende. Foruden dette giver det som sagt også en del plads i køkkenet, fordi pander og gryder sagtens kan tage 1 til flere skabe for at have plads til dem alle – med alle de forskellige typer man kan finde nu til dags. Derfor er det en klar mulighed for at give noget plads.

 

Bøjlestænger i væggen til garderoben

Bøjlestænger er ofte lavet af det samme materiale som tøjstativer, og man ser også at de bliver brugt ligeledes, eftersom de er med til at spare noget plads og det ser virkelig godt ud med et åbent klædeskab – særligt skjorter eller kjoler passer godt med dette. Det giver måske mulighed for at fylde skabet op med andre beklædningsgenstande eller at man måske slet ikke har brug for et skab og vurderer at det ville være bedre med en ekstra skuffe eller hvad der nu kan være brug i forhold til ens værelse. Det giver samtidig også værelset et mere moderne look og nok af samme årsag, at man finder det i mange studieboliger, da de unge er vilde med det look man får ved bøjlestængerne i væggen.

 

Til sko og fodtøj – her kan bøjlestængerne også bruges

Det kan måske være at dette afsnit skulle indgå i den ovenstående, men det er dog ikke et ligeså populært fænomen som det tidligere eksempel. Med bøjlestænger i væggen, kan man virkelig være kreativ med hvordan man sætter sine sko på plads: hvis det er høje hæle og siteletter, kan man hænge det blot med en bøjlestang, derimod hvis det er sneakers er det en lidt anden snak. Det skal dog også gøres med omtanke, da det ikke er optimalt med beskidte sko op ad en hvid væg – det vil bringe kaos.

Med bøjlestænger til væggen, kræver det blot at være en smule kreativ og tænke ud af boksen, så kan du sikkert finde frem til andre gode løsninger til at skabe plads. Og er du hooked på ideén med bøjlestænger i hjemmet, kan du lige her finde bøjlestænger til væg i høj kvalitet, så dine ting bliver på væggen – såfremt du får hængt det korrekt op. Det var blot et eksempel på, hvordan du kan få udnyttet pladsen bedre, og du kan selv sikkert finde på mange flere metoder til at gøre dette på – held og lykke med det.