home Erhverv Boost din virksomhed med facadeskilte eller reklame på bilen

Boost din virksomhed med facadeskilte eller reklame på bilen

Det er vigtigt at fokusere på markedsføring, når du har en virksomhed. Du kan være nok så dygtig og tilbyde et fantastisk produkt, som er noget af det bedste på markedet. Men hvis dine potentielle kunder ikke hører om din virksomhed, så er det svært at få hul igennem og holde regnskabet i plus hver måned.

Heldigvis er der mange kanaler, du kan benytte, hvis din virksomhed trænger til at blive mere synlig på markedet. Du kan eksempelvis prøve at fokusere på sociale medier. Opret en instagram-profil og vær til stede på Facebook, hvor du kan gå efter at skabe omtale og kommunikere direkte med dine kunder.

Hvis du har en butik eller fysisk virksomhed, så kan det også være en idé at prøve med gode traditionelle skilte i bybilledet. Reklamer på sociale medier vil folk typisk lægge mærke til, hvis de søger specifikt efter de produkter, eller den service som du tilbyder. Men skilte er noget, de lægger mærke til, når de kommer gående, og her er der mulighed for at tiltrække impulskøb. Med fysisk reklame behøver du ikke at tænke i søgemaskiner. I stedet får du en unik mulighed for at gøre opmærksom på dig selv, mens dine potentielle kunder passerer forbi din forretning.

Skilte til din butik

Skilte er vigtigt for at gøre din butik synlig i gadebilledet. Det er skiltene, der identificerer hvilken type butik, der er tale om. Og udtrykket på skiltene kan hjælpe dine kunder til at vurdere, om din stil matcher dét, de søger efter. Måske har du allerede et grafisk udtryk og ved præcist, hvordan dine nye skilte skal se ud. Hvis ikke, så få hjælp af en grafiker, der kan give dig nogle tips til, hvordan du kan markedsføre dig med forskellige reklametryk, skilte, bilindpakninger og vimpler.

Et erhvervslån hjælper dig i gang

Mange nye små eller mellemstore virksomheder mangler startkapital. Det gælder for eksempel, hvis der skal være råd til at booste markedsføringen og blive kendt på markedet. Måske er det værd at overveje, om et erhvervslån er vejen frem for dig. Et erhvervslån kan give dig mere luft i budgettet, så du kan få noget synlighed og kunderne kan blive opmærksomme på, hvad din virksomhed kan tilbyde dem.

Vælg et erhvervslån, hvor du tydeligt kan se, hvor meget du skal betale tilbage hver måned, og hvor meget de samlede udgifter ligger på. Nogle virksomhedslån skjuler, hvor meget du kommer til at afdrage totalt. Gå i stedet efter et erhvervslån, hvor alle oplysninger om lånets størrelse, månedlige afdrag og totale afdragsbeløb er tydeligt – prøv eventuelt denne låneberegner, som giver dig overblik over dit eventuelle månedlige afdrag