home Hus og have Bliv klar til sommeren med et havebord i høj kvalitet

Bliv klar til sommeren med et havebord i høj kvalitet

Et havebord er sommerens samlingspunkt for par, familier og for gæster. Det skal kunne bruges både til hverdag og til fest. Derfor er det en god idé at finde et havebord i god kvalitet. Kvaliteten afgør havebordets holdbarhed. En god idé er at undersøge markedet og eventuelle mærker, inden du køber et nyt havebord.

 

Hvilken type havebord skal du have?

Der findes et hav af haveborde. Er det til din altan, eller skal det bruges til havefest? Skal det være aluminium, teak eller laminat? Det kan også være en blanding af en træbordplade og et stel af aluminium. Mulighederne er mange, og det kan derfor være rigtig svært at vælge. Her kan du se et stort udvalg af mobile, enkle og smukke haveborde.

 

Invester i et havebord i høj kvalitet og spar penge

Det er fristende at købe et billigt havebord. Desværre kan du være uheldig, at det kun holder en sæson og derfor skal ud at købe et nyt til den kommende sæson. På sigt kan det blive en dyr løsning. En fordel er derfor at købe et havebord i en god kvalitet, som kan holde i mange år, hvis det blot bliver vedligeholdt.

 

Vedligeholdelse af dit havebord

Hvor meget et havebord skal vedligeholdes afhænger af, hvilket materiale det er fremstillet i. Aluminium og laminat er meget nemme materialer at vedligeholde. De kræver kun at blive renset for skidt og snavs, så er de fine igen. Vælger du et havebord i træ, så er det vigtigt at få det renset og give det en oliebehandling, så det ikke tørrer ud. Havebordet har derudover godt af at blive gemt væk om vinteren. Ved at vedligeholde dit havebord vil du kunne have det i rigtig mange år, og det vil bevare den gode kvalitet.