home Rejser og ferie Bliv klar til sommerferien og bestil rejsen nu

Bliv klar til sommerferien og bestil rejsen nu

Som tiden flyver afsted, står vi nu kun få 2-3 måneder fra, at skolernes sommerferie bliver skudt i gang, og det er lig med, at mange søger mod varmere himmelstrøg. At slappe af ved stranden under solens varme stråler er noget, de fleste længdes efter, og derfor er det meget mart, at få rejsen i hus allerede nu. Mulighederne for rejsedestinationer er uendelige, men der er selvfølgelig steder, der er mere populære end andre. Lande som Spanien er uden tvivl de mest populære, når det kommer til familie- og charterrejser.

 

Oplev mere end ét sted med et krydstogt

Hvis du gerne vil opleve så meget som muligt, men ikke gider at flyve frem og tilbage hele tiden, er et krydstogt uden tvivl ferien for dig. Her kan du nyde udsigten af hav i fuld størrelse, i stedet for at skulle sidde og kigge ud af et flyvindue. En krydstogtferie er for dig, der gerne vil se mere en et sted, og ikke vil sætte ferien på pause, bare for at skifte lokalitet. På et krydstogt er der lidt længere rejsetid, men til gengæld lever du i luksus. De fleste krydstogtskibe indeholder alt, hvad hjertet kan begære, og du kommer bestemt ikke til at kede dig under rejsen. Find sommerens krydstogt og mange andre rejser på www.bellavista.dk

Bliv ferieklar med de rigtige kufferter

Ingen ferie kan starte, før man har fået sikret, at man har kufferter til alle. Kufferter er uden tvivl det nemmeste at pakke i, men da det ikke er så ofte, at de kommer i brug, kan det godt være, at man har brug for en udskiftning siden sidste års ferie. Kufferter kommer i alle forskellige størrelser, farver og materialer. Mange kufferter er lavet, så de kan passe i med en håndbagage, og man derfor ikke behøver at betale ekstra for mere bagage. Du kan som regel vælge i mellem at få en kuffert i stof eller en, i et lidt hårdere materiale, hvis du har nogle ting, der helst ikke skal gå i stykker. Shop kufferter af alle slags på www.kuffertthomsen.dk.