home Bil og motor Biludlejning i Aalborg

Biludlejning i Aalborg

Bor du i Aalborg, eller tæt derpå? Skal du på tur med din familie, dine venner eller din kæreste? Mangler du en bil, som kan fragte dig sikkert og hurtigt fra A til B? Så er du kommet til det rette sted. Der er nemlig gode muligheder for biludlejning i Aalborg, hvor du kan leje en bil til yderst favorable priser.

Biludlejning i Aalborg – flyttebiler

De mange gode muligheder for biludlejning i Aalborg byder naturligvis også på en lang række flyttebiler, som blot står og venter på, at du skal flytte. Hvis du skal flytte en masse ting i Aalborg, som du ikke har lyst til at have liggende i en trailer, så kan en stor varebil også være et godt alternativ for dig. Du har nemlig mulighed for at leje både varevogne, flyttebiler og personbiler, så der er med garanti et køretøj, der passer perfekt til dine behov.

Skal du have flyttet en masse dyre møbler, og vil du ikke risikere at disse får skader af at ligge i en åben trailer, eller at de i værste tilfælde bliver udsat for det svingende danske vejr, så kan du med fordel leje en flyttebil eller varevogn, og på denne måde gøre tjansen lidt nemmere. Uanset dit formål er det nemt og bekvemmeligt at leje en stor vare- eller flyttebil. En stor fordel ved en varebil frem for nogle lastbiler er, at varebilen kun kræver B kørekort. Det betyder, at du kan køre den med dit almindelige kørekort – det er ufatteligt nemt.

Lej en varebil ved biludlejning i Aalborg

Lej eksempelvis en lækker og rummelig varevogn, der kan rumme 10 m3 og 3 personer. Den kan lejes for kun 695 kr. pr. dag, og her er der inkluderet de første 100 kilometers kørsel. Når du lejer en varebil i Aalborg, kan du dog for 2,25 kr. pr. kilometer sagtens overskride de 100 km. Hvis du ligesom mange andre har brug for en varebil til flytningen, så kan du trygt vælge at leje denne bil til din næste flytning. Du kan se denne varevogn hos den bedste og billigste biludlejning i Aalborg.