home Hund Bestil en vovsebokse til dig og din bedste ven

Bestil en vovsebokse til dig og din bedste ven

Din hund er din bedste ven, og det er en ven, som du skal tage dig af og passe på i hverdagen. En hund er en af de eneste skabninger, der ikke tager dit arbejde for givet, og de værdsætter, når du kommer med nyt til dem – uanset hvor lille en gave der er tale om. Af denne grund har Petworld udarbejdet den hjemmeside, der hedder vovseboxen.dk, hvor du kan gå ind og bestille en vovsebox til din ven ved at melde dig til abonnementet. I vovseboxen finder du altid 6 kvalitetsting, som du modtager på månedlig basis. Således er der en sjov gave til din hund hver måned, hvis du melder dig til. Via. hundeboksen modtager man både godbidder samt aktiverende legetøj, der skaber gode stunder for hund og ejermand. Hundeboksen er dermed den perfekte gave til din hund, hvis du ønsker at forkæle den lidt ekstra i hverdagen. Samtidig er det også en nem løsning, som ikke kræver, at du selv skal ud og finde alle tingene selv. I dag er markedet inden for kæledyr kæmpestort, og det kan derfor være svært at finde rundt i de forskellige produkter. Med en hudeboks er du sikret, at du modtager produkter af topkvalitet, og abonnementet er samtidig ikke ret dyrt.

 

Bestil en vovsebox til lige præcis din hund

Du kan bestille vovseboxen til lige præcis den type hund, som du har. Har du en lille hund, kan du altså modtage ting til din hund, der svarer til hans eller hendes størrelse, og har du en stor hund, modtager du produkter efter denne størrelse. Du skal altså ikke være bekymret for, at der ikke bliver taget hensyn til lige præcis din hund – for det gør der i den grad!

 

Meld dig til her

Lyder vovseboxen som noget for dig og din pelsede ven, kan du melde dig til abonnementet ved at gå ind på Vovseboxen.dk. Her kan du også læse meget mere om boksen.