home Erhverv Arranger et firmaevent og skab glæde på arbejdspladsen

Arranger et firmaevent og skab glæde på arbejdspladsen

Når hverdagen flyver afsted, og arbejdstempoet er højt, kan det nogle gange være svært at få talt sammen med sine kollegaer. For I har garanteret hver især travlt med jeres respektive arbejdsopgaver. Vil du gerne være med til at højne arbejdsglæden på din arbejdsplads? Så skal du arrangere et firmaevent, hvor alle firmaets medarbejdere kan samles. Det er naturligvis lettere, hvis I er et mindre firma men kan også sagtens lade sig gøre i de større firmaer. Herunder får du nogle ideer til et fedt firmaevent.

·     Tag ud og hav det sjovt

Det kan være rart at ses med sine kollegaer udenfor selve arbejdspladsen. Derfor er det altid en god ide, at I tager væk fra jeres firmas lokaler. Book nogle bowlingbaner eller find en anden form for aktivitet, hvor I kan få grinet, pjattet og snakket.

Skal maden være nem og lækkert? Så vælg catering. Så slipper du selv for besværet med at lave maden.

I hverdagen er den daglige frokost også et vigtigt samlingspunkt for firmaets medarbejdere. Det er her I kan få snakket om, hvordan det gør, hvilket i høj grad er med til at højne arbejdsglæden. Derfor kan du, i samme åndedrag, foreslog at I får etableret en frokostordning. En frokostordning til små virksomheder er en nem og lækker løsning.

·     Hold et brag af en firmafest

Hvis der er noget der kan samle firmaets medarbejdere, så er det et brag af en firmafest. Dine kollegaer vil elske dig for at arrangere en fest. Er det for stor en mundfuld at arrangere på egen hånd, kan du med stor fordel alliere dig med en god kollega.
Lej et lokale i nærheden af jeres arbejdsplads hvor I kan holde festen. For at slippe for besværet med maden, vælger mange at bestille catering.

Køb kolde drikkevarer og snack så der er til hele aftenen. Inden du inviterer, skal I overveje, om festen skal være med eller uden jeres ægtefæller og/eller kærester. Det kan være hyggeligt at møde kollegaernes partnere, men det kan også være en fordel, at festen kun er forbeholdt firmaet ansatte.

·     Deltag i de lokale arrangementer

Jeres lokalsamfund har sikkert rigtig mange forskellige arrangementer som afholdes løbende. Hvis I som firma deltager i disse arrangementer, kan I drage stor fordel af det.

For det første styrker det jeres sammenhold og arbejdsglæde på arbejdspladsen. At se hinanden i anderledes situationer eller løbe et løb sammen kan skabe og styrke jeres bånd.

For det andet viser I, at jeres firma støtter lokalsamfundet og de arrangementer som afholdes. Det giver et godt ry og det skaber også en god reklame for jeres virksomhed. Måske får nogle af de lokale beboere øjnene op for jeres virksomhed? Hvis I vælger at deltage i et løb sammen, kan I anskaffe jer nogle sportstrøjer, hvorpå I får trykt firmaet navn og logo.

Det er en ren win-win situation, fordi I både får et godt sammenhold i firmaet, og samtidig gør en rigtig god reklame for firmaet.