home Erhverv Alt du skal vide om Office 365 til din virksomhed

Alt du skal vide om Office 365 til din virksomhed

Der er ingen tvivl om at Office pakken er genial til skoler, og andre boglige/skriftlige ting. Men en ting er sikkert; hvis du arbejder på kontor, har i sikkert en eller flere af Offices hjælpemidler. Det kan være alt fra Excel til skype. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilke midler man bruger, men der er altid et tilbud på diverse hjælpemidler.

Hvilke Office produkter bruges mest?

Skype er en af de mest brugte produkter, det bruges til at holde videomøder, hvor rigtig mange medarbejdere kan høre med indover. Udover skype, er der et regneark ved navn Excel. Excel bruges til at lave regnskab i, og kan bruges af diverse firmaer, som kører løn, og diverse regnskabsordre. Word bruges også, men det er ikke så meget brugt som Excel, Skype & teams. Teams er noget nyt, som Office pakken lige har lanceret. Det bruges til at dele dokumenter, og ikke mindst en erstatning for Skype.

Hvad er fordelene ved Skype

Skype kan bruges til møder, det er et godt alternativ hvis nu du ikke har mulighed for at deltage i et møde. Du kan sidde hjemmefra, og være online, og ikke mindst følge med i mødet trods du ikke er der. Det smarte er at du sagtens kan deltage flere i opkaldet, og sende beskeder til dine kollegaer, og ikke mindst slå fra hvis du sidder midt i noget vigtigt. Du har også muligheden for bare at skrive med en eller få personer, så det er helt op til dig. Det er et mega smart system.

Hvad bruges Excel til?

Excel er et regneark, som bruges primært til regnskab, og ikke mindst budgetter og lign. Excel er nemlig så smart, at hvis bare du skriver det rigtige ind i hvert felt, så udregner regnearket dine felters sum. Det vil sige at der ikke er behov for at regne i hovedet, men at din pc’er gør det for dig.

Hvad er teams?

Teams er en slags samarbejdsværktøj, hvor det er sådan at du kan oprette forskellige afgrænsede arbejdsgrupper, i har mulighed for at chatte samt dele dokumenter med hinanden. Du kan skabe et overskueligt og produktivt samarbejdsrum, hvor i kan forbinde forskellige platforme. Man er fri for at sende mails, og vedhæfte en masse forskellige dokumenter, for det kan ses af alle der er tildelt dine opslagsgrupper, og dermed kan de åbne dine dokumenter.