home Erhverv AdWords, din vej til succes

AdWords, din vej til succes

Som indehaver af en virksomhed er der intet, man ønsker mere end at opnå succes. Kunde efter kunde, der ønsker ens ydelser, overskud til at kunne imødekomme kundernes krav, og røde tal skiftet ud med grønne på bundlinjen. Det er det, som alle ønsker for deres virksomhed. Virkeligheden er dog ofte en anden. Hjemmesiden er måske fin og flot, men den genererer ikke den strøm af kunder, som man havde regnet med, og tallene på bundlinjen er ikke helt blevet grønne endnu. Det kan måske hænge sammen med, at man ikke har fået optimeret sin hjemmeside med Google AdWords, og derfor ikke kommer i kundernes betragtning, da de skal lede længe og hårdt for at finde den ellers flotte hjemmeside. Læs mere om Google AdWords her.

 

Tid er penge

Når potentielle kunder browser internettet for at finde det, som de har brug for, så bruger langt de fleste ikke mere end et par klik på at finde det, som de søger. Det vil sige, at hvis man ønsker at blive set, så må man også ligge helt i toppen, for at få de klik, der skal til.

Med AdWords kan man søgeoptimere sin hjemmeside, så man er blandt de første, der bliver set, og dermed er der også større sandsynlighed for, at man får mere trafik på ens hjemmeside. Tid er penge, og de penge vil man som virksomhed gerne have en del af.

 

Teknikken bag

AdWords erkort fortalt annoncer på Google hvor det er udregninger og algoritmer, der afgør hvilke annoncer, der bliver vist sammen med søgeresultaterne. De står øverst og nederst på Googles egen søgeside. Annoncerne popper også frem som bannere og videoer på de sider, som er en del af Googles displaynetværk. Når man klikker på annoncerne som forbruger, så betaler annoncøren et vis beløb til Google, som afhænger af søgeordets popularitet. Til gengæld får annoncøren flere klik på sin hjemmeside og dermed øget mulighed for indtjening.