home Livsstil Motorisk legetøj dit barn vil elske

Motorisk legetøj dit barn vil elske

Der kommer hele tiden nyt og spændende legetøj til, som ikke kun er lærerigt og brugbart, men i særdeleshed også er trendy og med fokus på en høj kvalitet. Det kan være svært at følge med tiden og finde ud af, hvilket legetøj, der hører sig bedst til børn i de forskellige aldre, og går man samtidig op i design og mærkevarer, kan det tilmed være endnu svære at følge med udviklingen og tendenserne. Vigtigst for alle aldre og køn er, at barnet bliver stimuleret og aktiveret, så dets udvikling bliver optimal.

bobles

Hvilket legetøj skal du vælge?

Legetøj kan både være til gavn for dit barns motorik og udvikling, men er også med til at aktivere barnet. Der findes legetøj, der særligt har fokus på udvikling og stimulation af dit barn, og dette er særlig vigtigt i barnets første år. Når barnet bliver lidt ældre (4-5 år og op efter), kan man begynde at finde på andre lege, der er mindre motorisk, men stadig huske at blande aktiv leg med rolig og hyggelig aktivitet.

Motorisk, sanseligt:
Legetøj fra Bobles er en serie af multifunktionelle- og motorisk stimulerende møbler og legetøj til børn udviklet i god kvalitet og design. Det er to danske søskende, der står bag brandet, og de har med deres store kærlighed for design opnået succes både nationalt som internationalt. Bobles er forskellige tumledyr i adskillige farver, størrelser og motiver. Det gør det sjovt og sikkert for dit barn er kravle rundt på og byder op til aktiv bevægelse. Et sikkert bud på legetøj, du bør kigge nærmere på, til gavn for dit barn.

Farver, lyde, føling:
Generelt bliver dit barn udviklet og aktiveret af farver, lyde, lugte, føling osv. Alle sanserne skal stimuleres og i brug, når leg og andet samvær er på programmet, derfor er det også vigtigt at vælge legetøj og møbler til børneværelset i et fint farvevalg, der vil være til gavn for dit barn. Vi lever i en tid, hvor farvetendenserne godt kan blive for meget sort, hvid og grå, men når det kommer til børns udvikling, er der brug for nogle kraftigere farver, som kan gå ind og vække alle dets sanser. Det har lige så meget at sige til dit barns farvesyn resten af livet.
Der findes et vælg af legetøj med lyde, musik og sange og det kan umiddelbart være en lille gene for forældrene i længden, at blive ved med at høre den samme sang eller melodi 10 gange i streg, men for børn er det lærerigt og aktiverende. Med tiden er der kommet flere og flere brands frem i lyset, der både kombinerer aktiv leg med design, så både børn og forældre er glade. På Dubuy.dk finder du et sublimt sortiment af spændende legetøj, møbler og børneudstyr til det moderne hjem.