home Livsstil Hvad holder dig fra at starte med at date?

Hvad holder dig fra at starte med at date?

Måske et lidt træls spørgsmål lige nu, men nok fordi det også rammer et tørt sted. Dog forstår vi godt, det kan være svært. For eksempel kan det føles meget grænseoverskridende at komme ud af sin comfortzone. Det forstår vi godt, hvilket også er én af de primære årsager til, vi laver guides. På den måde kan vi nemlig give en masse god information videre, og dermed hjælpe folk i deres hverdag.

 

Det samme gælder naturligvis for datingmarkedet, da det hurtigt kan blive en uoverskuelig stor jungle. Derfor har vi her prøvet at samle nogle gode råd til, hvordan du kommer op af sofaen og ud på datingmarkedet:

3 tips til hvordan man kommer ud af sin comfort-zone

Vi har prøvet at samle nogle gode råd her, som nødvendigvis ikke passer til alle.

 

  • Find ud af hvem du selv er, og hvilke præferencer du har
  • Undersøg alle de mange muligheder, der er ude på det store net
  • Brug værktøjer til at gøre processen nemmere og mere overskuelig for dig

 

Ovenstående tips er naturligvis meget generelle, men på grund af det passer de også til mange forskellige personer. Pointen er nemlig, at det allervigtigste du kan gøre er at lave et så grundigt fodarbejde som overhovedet muligt. På den måde lægger du nemlig det allerstærkeste fundament, hvilket kommer dig til gode senere. Hele humlen er nemlig, at det er dig, som skal starte din rejse. Hvis nogen gør det for dig, eller for den sags skyld bestemmer, hvad du skal gøre, så bliver det bare ikke godt.

 

Derfor skal du være så ærlig overfor dig selv, som du overhovedet kan mestre. Måske kan det være en svær øvelse, men det vil give dig nogle utroligt værdifulde indsigter, som vil hjælpe dig på din videre rejse. Næste trin er så at bruge nogle værktøjer til at gøre det hele lidt hurtigere.

 

Hvilke værktøjer kan hjælpe mig med at date?

Der findes et væld af forskellige hjemmesider, apps og gode råd ude på det store net. Dog kan det hurtigt blive meget uoverskueligt, da mængden netop er så stor. Vores råd ovenfor var jo netop at lave så godt et forarbejder, du overhovedet kan. Med andre ord vil du finde frem til et næsten uoverskueligt antalt af sider. Dét i sig selv hjælper dig jo nødvendigvis ikke, og giver dig jo egentlig flere udfordringer.

 

Heldigvis findes der et sted, som allerede har samlet alle datingsider for dig. Sagt på en anden måde kan du hurtigt komme i gang, da du her får et samlet overblik over alle de muligheder, du har. Derudover er der også inkluderet ratings, målgruppe og mange andre informationer, hvilket gør dig i stand til at træffe en beslutning hurtigt baseret på dine præferencer og din kontekst.