home Fest og underholdning Sådan holder du en mexicansk temafest

Sådan holder du en mexicansk temafest

Skal du holde en stor fest indenfor den nærmeste fremtid? Så bør du overveje at gøre det til en temafest. Temafester engagerer dine gæster og giver anledning til en mere afslappet stemning, hvor man virkelig har det sjovt. Temafester bliver som regel også husket i lang tid, efter de er holdt. Og hvem vil ikke gerne holde en mindeværdig fest? Et tema der er super nemt – både for dig og dine gæster, er mexicansk tema. Læs med her og få tips til at gøre din mexicanske fest helt gennemført.

Udklædning og oppyntning

Når du skal holde mexicansk fest, skal dig og dine gæster helt sikkert være klædt ud. Det er super let at klikke ind på billig-billy.dkog finde en fin poncho, en sombrero og et overskæg. Er du mere kreativ, kan du også vælge at klæde dig ud som en Mariachi med en fin guitar, en fin mexicansk señorita, en kaktus eller en taco. Kun fantasien sætter grænser.

 

Når der skal pyntes op, skal du bruge massevis af farver og guirlander. Find nogle kaktusser og stil rundt om i hjørnerne. Find fine plastik kopper og tallerkner med mexicansk tema. Når det kommer til underholdningen, skal I helt sikkert have en piñata. Det er en lille papirfigur, der fungerer lidt ligesom en fastelavnstønde. Lav en playliste til festen, hvor der er blandet mexicansk musik ind i. Du kan helt sikkert finde mexicanske udgaver af mange populære engelske sange.

Mad og drikke

Ingen mexicansk fest uden tequila, Margaritha og Corona. De mexicanske drinks skal serveres i flotte og farverige glas med massere is, lime og salt. Når du holder mexicansk temafest, er det heldigvis super nemt at lave maden. Server burritos, chili con carne, tacos, quesadillas og nachos. Selvfølgelig akkompagneret af store skåle med guacamole og salsa. Vælg en eller to retter eller lav et kæmpe buffet bord med alle godterne. Til dessert kan du servere lækre churros med chokoladesovs eller vaniljeis.