home Hus og have 3 hyggelige gør det selv projekter til hjemmet

3 hyggelige gør det selv projekter til hjemmet

I takt med den store interessestigning inden for boligtrends og indretning, er mange også begyndt at gå i krig med de små gør det selv projekter i hjemmet. Det er en hyggelig måde at sætte sit eget præg på sin egen bolig, men det er samtidig også, langt hen af vejen, en billigere måde at forny hjemmet på.

Lav dit eget sofa- eller spisebord

Sofaborde og spiseborde kan hurtigt løbe op i mange penge, især hvis man har brug for et stort spisebord med plads til mange venner og hele familien omkring. Sæt dit eget præg og stil på dit spisebord ved at lave det selv ud af flotte, store planker og brug god med tid på at slibe det ned, give det olie eller lak og påfør enten træben eller metalbukke. Det samme kan du gøre til dit sofabord, hvor højden på benene dog skal være lavere.

Sy dine egne puder

En måde at forny boligen nemt og tendenspræget på, er ved at udskifte puder og plaider i sofaen og i soveværelset. Puder er dog ikke det billigste, og derfor kan det være en fordel, hvis man selv kan begå sig på en symaskine eller kender én, som vil være villig til at lære dig at sy. Gå på opdagelse i en stofforretning og oplev uanede af muligheder inden for mønstre, kvaliteter, farver og stoftyper. Se mere på denne side, hvis du vil erhverve dig din egen symaskine.

Lav en garderobe ud af vandrør

Indretning med vandrør har længe været en populær tendens, vi har set i mange danske hjem. Ikke nok med at det giver nogle funktionelle muligheder for fx garderobeopbevaring, det er tilmed også en billig måde at dekorere hjemmet på og samtidig give det et industrielt, råt look. Find inspiration på nettet og de mange boligblogs for mulige garderobeindretning, og gå i det nærmeste byggemarked og køb vandrør i forskellige størrelser.