home Uncategorized 3 grunde til hvorfor terapi kan være en god ide

3 grunde til hvorfor terapi kan være en god ide

Det kan være at du går og overvejer at gå i terapi? Det kan også være, at du aldrig før har tænkt tanken. Der er mange gode ting ved at gå i terapi, og flere og flere benytter sig at terapi den dag i dag. Der er i stigende grad flere og flere, som går ned med stress, hvilket er en af årsagerne til det, men der er bare generelt også en tendens i samfundet til, at man udvikler sig selv, og tager ansvar for sin egen personlige udvikling. Dette kan terapi også give dig værktøjer til, men det vil vi komme nærmere ind på senere i denne annonce. Terapi skal ikke ses som et nederlag, men nærmere en sejr. Det er sejt, at man tør at begive sig ud i noget, som man ikke har prøvet før. Det er også sejt at gøre noget, som er anderledes og ikke alle gør. Den psykolog, som du går ved, eller kommer til at gå ved, har tavshedspligt, hvilket betyder, at du faktisk ikke behøver at sige det til nogen. Det kan være din egen lille hemmelighed.

 

Stress

Det kan være at du har en stresset hverdag, hvor du har svært ved at finde ro i kroppen. Det er ikke sikkert, at du selv føler, at du er stresset, men der er mange symptomer på stress, som du kan slå op, og finde ud af om et matcher dig. Det skal dog siges, at stress kan forekomme i mange forskellige former hvilket betyder, at der ikke blot er en bestemt formel på, hvordan det er, når man har stress. Det første step er at gå til lægen, og her kan du fortælle, hvordan du har det, og derefter kan du få en henvisning til en psykolog, hvis din læge vurdere, at det er nødvendigt. Det skal ikke slå dig ud, hvis du ikke får en lægehenvisning. Der er mange psykologer, hvor du kan få tilskud, hvis du er medlem af Danmark. Det er nemlig en forholdsvis dyr fornøjelse at gå til psykolog.

 

Selvudvikling

Som nævnt tidligere, så er selvudvikling højt på dagsordenen i det moderne Danmark. Det er blevet en trend, at man går op i sin egen personlig udvikling. Man skal realisere sig selv igennem sine jobs, kærester og på sin vis også sit udseende. Det kan være en stress faktor for nogen, men dette kan terapi også hjælpe med.

 

Knas i parforholdet

Hvis du er i et parforhold, så kan terapi være en god ide. Når man er i et parforhold, er det også vigtigt, at man hele tiden udvikler sig. Det er vigtigt, at begge parter udvikler sig, og ikke blot sammen, men også hver for sig. Det er her terapien kommer ind i billedet, da det kan være en god metode til at få sat nogle nye perspektiver og ord på jeres følelser overfor hinanden. Hvis du bor omkring Næstved eller Storkøbenhavn, så kan psykologgruppen i Næstved være en mulighed, ellers kan du læse mere om terapi her.