home Hus og have 3 fifs til dig der ønsker en ny stue

3 fifs til dig der ønsker en ny stue

Hvis du ønsker dig en helt ny stue, behøver det hverken at være dyrt eller besværligt. Du kan lave mange ændringer, som passer til lige præcis dit budget og dine behov. Det kan også være, at du gerne bare vil lave alting om, men hvis du er ude efter at spare lidt penge samtidig, handler det bare om at tænke lidt ud af boksen.

Gør noget ud af dine vægge

Du tænker måske ikke, at der umiddelbart er særlig mange muligheder med dine vægge i stuen, men faktisk kan du gøre rigtig meget med dem for at ændre indretning fuldstændig. Hvis du er til en simpel løsning, der alligevel kan skabe stor forandring, kan du prøve med en klat maling. Du kan prøve at gå efter en lidt anderledes farve, end hvad du før har været vant til. Hvis du gerne vil prøve noget helt nyt, kan du også prøve at sætte noget tapet op. Når du hører ordet tapet, kommer du måske til at tænke på noget gammelt savsmuldstapet, men faktisk kan du få rigtig mange fede tapeter i dag.

Spar penge ved at ændre på dine møbler

Når du gerne vil skabe en helt ny stue, skal der som regel mindre ændringer til, end du lige tror. Faktisk behøver du slet ikke ud og investere i en hel masse nye ting. Du kan få rigtig meget ud af at ændre på de møbler og ting, som du allerede har i din stue. Hvis du har en gammel kommode, der godt kunne trænge til nyt liv, kan du vælge at male den f.eks. Det kan også være, at dit trægulv er begyndt at se lidt slidt ud. Så kan du give det en slibning i stedet for at købe et helt nyt gulv. Det er nemlig slet ikke nødvendigt.

Gå ikke ned på fine detaljer

Når først du får styr på nogle af de mest basale ting såsom vægge, gulve og møbler, må du ikke gå ned på fine detaljer. Når du begynder at pynte op med nips og tilbehør, er det her, at din personlige stil for alvor vil komme. Din stue vil komme til at virke langt mere gennemført, hvis du tilføjer nogle fine malerier på væggene, nogle blomster og planter rundt omkring og nogle søde nips. Du kan f.eks. pynte op med nogle søde trædyr fra Fablewood.