home Erhverv Gode råd om akrylgulvbelægning

Gode råd om akrylgulvbelægning

Når man som privatperson eller erhvervsdrivende skal vælge den rette gulvbelægning, så er det meget vigtigt først at vurdere, hvad man forventer af gulvet, samt hvor det skal anvendes. Der findes et væld af forskellige gulvtyper, men i nogle brancher kan det være nødvendigt med skridsikre og fødevaregodkendte gulve. I disse tilfælde vil en rigtig god gulvbelægning være akrylgulv. Gulv af akryl er langtidsholdbart og er godkendt til at anvendes hos virksomheder, hvor der arbejdes med fødevarer.

På et slagteri, mejeri eller i andre våde rum er det vigtigt at skabe sikkerhed for at undgå faldeulykker. Skridsikkerheden i akrylgulve kan justeres efter behov, så du kan give dig selv og andre, som færdes på gulvet, en højere sikkerhed ved at mindske chancen for at glide eller falde.

akryl gulv

Kan anvendes både ude og inde

Akrylgulv har mange forskellige egenskaber. Gulvet har et meget flot udseende i sig selv, men med denne gulvtype er det også muligt at tilpasse farven efter dine ønsker. Gulvet er vandtæt, rengøringsvenligt og kan anvendes både ude og inde. Det kan eksempelvis benyttes på altaner, gangbroer, stier, terrasser, i industrikøkkener eller på et slagteri.

Gulvtypen har en høj slidstyrke, hvilket gør, at tungt fodtøj og mindre maskiner kan anvendes på gulvet. Disse kan derfor anvendes til mange forskellige formål, og endnu en fordel ved akryl gulve er, at gulvet ikke koster en formue at få lagt. Både erhvervsdrivende og private kan få stor glæde af denne gulvtype og tilpasse gulvet, så det passer til et bestemt formål.

Sørg for at få den rette rådgivning

Når det gælder gulvbelægning – og særligt når der er tale om akryl, epoxy eller lignende, kan det være en rigtig god idé at sørge for at alliere sig med en erfaren fagmand, som kan hjælpe til med at sikre, at man får valgt sig den rette løsning. Der vil nemlig være en række forskellige ting, der er væsentlig at få gjort sig nogle overvejelser om, og det er netop her, at et erfarent gulvfirma er godt at alliere sig med. Et af de firmaer, der beskæftiger sig med belægning af akrylgulv, epoxy m.m. er virksomheden KIG Industrigulve, som besidder mange års erfaring indenfor netop dette fag, og som står parat til at hjælpe med at tage hånd om både større såvel som mindre opgaver – og som vægter rådgivningen højt i det daglige arbejde.