home Erhverv Få flere læsere til din blog

Få flere læsere til din blog

Sponsoreret indhold

Du elsker at skrive på din blog, men du føler alligevel, der mangler et eller andet. Mange bloggere mister motivationen for at blogge, hvis der ikke er så mange læsere og så meget interesse. På trods af modgangen skal du alligevel blive ved og lade være med at miste modet. Der er mange råd for at få flere læsere, og når først du har fået nogle stykker, vil de fortælle om din blog til deres venner, og derefter går det stærkt. Google er et godt sted at starte. Vidste du, at du kan få din blog op på Googles rangliste meget simpelt? SEO tekster hjælper med at få din blog til at dukke op på første side, uden at skulle betale for annoncer. Disse tekster er specialiseret i nogle algoritmer, som Googles søgemaskine foretrækker.

De sociale medier

I den moderne verden er sociale medier ekstremt udbredt blandt unge som gamle. Her har du en stor målgruppe. Lav indlæg på Facebook og Instagram og fortæl om din blog med et tilhørende link til. Du kan få venner og familie til at dele indlæggene. Du skal dog ikke poste alt for mange links op i en kort periode. Ved dette menes der at mange vil blive trætte af at se det samme link 5 gange om dagen. Hvis du har mod på det, kan du også investere nogle penge i din blog og få lavet nogle annoncer. Ved dette valg skal du tænke over, hvor annoncen skal lægges op, og hvordan din annonce skal se ud.

Lav din blog indbydende

  • Skriv en masse indlæg til din blog. Der er ikke noget mere skuffende og kedeligt end en blog med 2-3 tekster på.

 

  • Du kan lave en serie, hvor du skriver om pinlige historier eller andre ting for at få læserne til at blive opslugt og vente på den næste tekst.

 

  • Sørg for at skrive regelmæssigt så der hele tiden kommer nye blogindlæg. Hvis du løber tør for idéer, kan du brainstorme eller gå ud for at opleve noget spændende.

 

  • Layoutet er en vigtig faktor. Hvis din blog ikke ser skarp ud ved første øjekast, vil der være mange, som klikker videre og finder noget andet. Eksperimenter med farver, billeder og lav en menu oppe i toppen med forskellige kategorier til dine tekster, så det bliver lækkert at se på og dejlig nemt at finde rundt i.