home Erhverv Få mest ud af din forretning med et kassesystem

Få mest ud af din forretning med et kassesystem

I dag er et kasseapparat eller kassesystem ikke blot en smart måde at opbevare forretningens kontanter. Dette skyldes primært, at langt de fleste pengetransaktioner foregår via dankort og betalings apps. Kontanter er en uddøende effekt i vores samfund, og dette stiller nye krav kassesystemerne og betalingsterminaler rundt om i de danske forretninger. Uanset om du har en forretning der sælger tøj, en café eller restaurant eller noget helt tredje. Betalingen skal i dag foregå hurtigt, effektivt og uden problemer. På samme måde skal der være struktur og orden, når det kommer til selve betjeningen.

Det kan derfor godt betale sig at kigge forbi ebm.dk, og se de unikke løsninger med kassesystemer og betalingsterminaler, så du kan være sikker på at din forretning kassesystem er opdateret og klar til fremtidens måde at drive virksomhed på. Virksomheden har mere end 35 års erfaring inden for løsninger til flere brancher.

Fordelene ved et nyt kassesystem

Effektivitet, overblik og høj service er nøgleord hos både personale og kunder, uanset hvilken forretning du har. Det skal være nemt og hurtigt at få et overblik over kundens bestilling og ordre, således at tiden bliver brugt bedst muligt – for uanset hvor god og sund en forretning du har, er kunden ikke interesseret i unødvendige ventetider. Ved at vælge et nyt kassesystem er der en lang række fordele. Herunder kan du se nogle af dem:

Hvis du arbejder inden for restaurantbranchen:

  • Det er nemt og hurtigt at splitte regningen mellem en eller flere gæster uden problemer
  • Du kan hurtigt danne dig et overblik over bestillingen
  • Systemet fungerer til tablets, så personalet kan have bestillingen i hånden hele vejen

Hvis du arbejder i detailbranchen, så læs med her:

  • Kassesystemet fungerer som et intelligent backoffice
  • Systemet tilbyder lagerstyring og leverandørstyring
  • Få en POS (point-of-sale) løsning

Så uanset hvilken forretning du har, så kan du få et system der er tilpasset og skræddersyet din virksomhed. Du kan til- og fravælge forskellige egenskaber, og systemet er let og overskueligt at anvende – både for dig og for dit personale. På samme måde kan kassesystemerne hjælpe dig med at holde overblik over og styr på din forretning, systemet kan udregne rabatter så dine kunder altid får den rigtige pris – og kassesystemerne kan selvfølgelig synkroniseres og kobles til din webshop, så du slipper for at sidde og lave dobbeltarbejde.