home Smykker og Mode Skal du gøre dig klar til vinterkulden?

Skal du gøre dig klar til vinterkulden?

Det er ved at være den tid på året igen, hvor vi må forberede os på at være fuldstændig pakket ind i en masse lag. Det bliver efterhånden en koldere og koldere vinter, derfor er det vigtigt at få styr på sine accessories til det kolde vintervejr. Både fordi man stadig vil se lidt stillet ud, selv med alle de lag som man er nødt til at tage på, hvis man ikke ønsker at fryse.

 

Tørklæder er perfekt til styling med mange lag

De mange lag, kan begrænse dine kreative modevalg, når du begår dig udendørs. Men sådan er det faktisk ikke. Med et tørklæde kan du sagtens tilføje noget kontrast til din outwear outfit, hvor du kan vælge en mere frembrydende rød farve eller grå afhængig af din jakkes farve. Det er med til at holde dig varm, især hvis din jakke har en smule åbning, hvilket gør tørklædet essentielt for dig at holde varmen. Du bør vælge dit tørklæde i et tykkere og kraftigere stof til vinterkulden, det er selvfølgelig helt op til dig selv, da det stadig er muligt at vælge et tyndere stof som cashmere, der mest bruges i varmere perioder til styling. Mulighederne med tørklædet er mange, og det er derfor en accessorie som er perfekt for dig, der godt kan lide og går op i mode.

 

Handsker og vanter

Med disse, vil du ikke have problemer med røde og helt frosne finger, som du ikke længere kan mærke grundet de lave temperaturer. Her er der igen mulighed for at vælge sine handsker i forskellige typer af materiale. Mange kan godt lide de sorte eller brune læderhandsker, der komplementerer et outfit til lidt særlige begivenheder, som der ligeså vel kan bruges i hverdagen. Dog, vælger mange også at tage stofhandskerne, der virkelig giver dig mulighed for at holde dine fingre varme. Før man vælger sine handsker eller vanter, er det godt at tage et kig på helheden af sit outfit for at kunne bestemme, hvad der vil være bedst for dig. Det er selvfølgelig blot et tip for de lidt mere ”moderigtige”, da det ikke er sikkert at du går op i sådan noget, men bare vil holde fingrene væk fra kulden.

Huen

Det er valgfrit og mange føler, at hovedbeklædning ikke klæder dem, derfor kan denne accessorie enten være noget for dig eller ikke. Med en hue er du dog foruden de kolde og røde ører, så hvis du undgå dette bør du investere i én. Selvom du måske ikke føler, at den klæder dig, så brug den kun på de tidspunkter, hvor du ikke vil skulle imponere. Ingen siger, at du skal bruge den hele tiden – det er helt op til dig selv.

 

Hvis du leder efter en til flere af disse accesserories, så kan du besøge pashminawear.dk, der laver alle disse samt mange flere i forskellige varianter ved brugen af flere typer materiale og farver. De er med til at holde dig stillet uanset vejret, du skulle møde på din vej.