home Livsstil Samlelån 2022

Samlelån 2022

SamlelånHar du lånt hos mange forskellige låneudbydere? Så har du sikkert en held del gæld samlet set og hvis du går til en enkelt låneudbyder (også selv om ud lige har lavet et nyt lån) ja så kan du meget ofte få en samlet låsning, hvor alle dine lån bliver lagt sammen hos dem.

Fordele ved samlelån

Den logiske fordel er jo, at du kan få bedre vilkår, hvis du låner meget et sted kontra en lille smule mange steder.

Låner du samlet for 200.000 kan du helt naturligt få en langt bedre rente p dit lån kontra 10 lån på 20.000.

Det er både renten som bliver lavere og du kan meget ofte også få længere løbetid på det samlede lån, så du kan få en lavere ydelse pr. måned.

Fra dårlig betaler til afdrag hver måned

Det langt de fleste oplever ved at kontakte en samlelåner er, at de kan få alt samlet hos dem til en lavere samlet rente og med en længere løbetid, så det samlede beløb pr. måned bliver lavere og dermed langt lettere at betale.

Ud over at afdraget pr. måned kan blive lavere, får du også et langt beder overblik over din lånesituation. Du skal kun afbetale på et lån og du skal kun koncentrere dig om at få betalt det ene lån ikke 20 forskellige.

Kan du få et samlelån?

De låneudbydere der tilbyder og har specialiseret sig i samlelån, vil naturligvis lave en kreditvurdering af din økonomi og se på hvor stort et rådighedsbeløb du har og om du vil være i stand til at tilbagebetale det beløb som et samlelån vi kræve.

Det er lidt forskelligt fra lånefirma til lånefirma, hvad de bruger som kreditvurdering, ofte er det noget med at de har en standard de går efter, hvor du f.eks. ikke må låne mere end 3,5 x dit rådighedsbeløb .

Med andre ord, får du et nej i et lånefirma, så prøv et andet eller tre.

 

Kan du ikke få et samlelån

Så er der jo en årsag, du tjener måske ikke nok -eller du har for høje udgifter til husleje etc så dit rådighedsbeløb er for lavt.

Her må du simpelthen lave om på den måde du lever på /bor på og få dine udgifter end.