home Livsstil Skift til e-væske og gør din bolig mere behagelig

Skift til e-væske og gør din bolig mere behagelig

Når man træder ind i en rygers hjem, så er det ikke en behagelig oplevelse for langt størstedelen af befolkningen. Alt lugter af røg og man har en kvælende fornemmelse i næsen indtil ens hjerne får vænnet sig til lugten. Den konstante aura af tobaksrøg er dog slet ikke en nødvendighed, hvis man er ryger og man kan faktisk afhjælpe det med en elektronisk cigaret og på den måde få et mere velduftende hjem. Det eneste man skal overveje, er varianten af e-væske som skal i e-cigaretten.

Velduftende væsker i massevis

Det er intet problem af finde en velduftende e-juice, som kan fikse den forfærdelige lugt af tobak i et hjem. Det er nemlig sådan, at man kan få en hel masse forskellige varianter af e-væske og på den måde kan man udvælge den variant, som tiltaler en mest. På den måde vil ens røg også smage af noget helt andet end tobak og måske gøre oplevelsen af at ryge bedre for dig og samtidigt skåne din krop mere. Hvis du er mere til selv at eksperimentere, så kan man faktisk også selv blande sine egne væsker og på den måde få den helt rigtige smag til sig selv. Udover at dette præsenterer folk for muligheden for at få deres røg til at smage af hvad som helst, så er det ikke kun smagen og duften, som e-væsken kan hjælpe med. Det er nemlig ikke kun duften i dit hjem, som bliver skånet, for det at skifte til en e-cigaret kan også være med til at skåne din krop rigtig meget.

Skru ned for de skadelige stoffer og op for nydelsen

Mange af de stoffer, som gør tobaksrygning til en af de største dræbere i nyere tid, er alle de kræftfremkaldende stoffer i røgen. Dette kan man dog spares delvist for, hvis man skifter til en e-cigaret, fordi man fordamper opløste stoffer i vand med en elektronisk fordamper i stedet for rent faktisk at brænde noget af med ild. Når man brænder tobakken, så går det rigtig hårdt ud over ens lunger, men dette er noget, som vi alle sammen ved – det nye er, at vi kan slippe for det meste med en e-cigaret. Når man ryger på en e-cigaret, er man dog ikke helt hellig, men det er et meget stort skridt på vejen og forskellen i røgen er en af de helt store forskelle på de to rygningsmetoder. Denne essentielle forskel er også en af de helt store grunde til, at e- cigaretter er blevet så populære. En anden grund er, at man kan ændre på koncentrationen af nikotin i sin e-væske. Det betyder, at det kan være et godt led i en rygestopplan eller man kan sænke tiden man bruger på at ryge og bare ryge noget lidt kraftigere. Du kan lede efter den perfekte variant af e-væske og begynd din rejse mod en bedre krop og et mere velduftende hjem allerede i dag og være sundere i morgen.