home Teknik Hvordan fungerer e-væske?

Hvordan fungerer e-væske?

E-væske, er en væske, der bliver hældt på tanken i din e-cigaret. E -væsken bliver optaget i tanken i noget særligt bomuld, der under opvarmning medfører velsmagende damp. Modsat almindelige cigaretter består dampen og væsken ikke af de mange giftige stoffer. Derfor kan du med e-cigaretten opnå samme effekt som ved almindelige cigaretter, dog uden de mange skadelige stoffer. Hertil, at fordi den nye vaping-teknologi har gjort tankene modstandsløse, får du nu endnu mere effekt af e-væske end før. Overvej derfor hvor stor en mængde nikotin du ønsker i din e-væske, da den virker mere effektivt end nogensinde før.

Hvad består e-væske af?

E-væsken består af fire forskellige baser, der alle bidrager til at skabe den mest optimale oplevelse for dig. Nikotin er en af baserne, og her kan du selv vælge, om du ønsker 0, 3, 6, 9 eller hele 18 mg nikotin. Derudover består væsken af Propylene Glycol, der er en tyndtflydende og smagløs væske, der er med til at optage den aroma, du ønsker. Netop aroma er den tredje base, som e-væsken består af. Den sidste base, som e-væsken består af, er Vegetabilsk Glycerin. Dette stof er mere tyktflydende og sødeligt, derfor får du tykkere og sødere damp.

Hvilke smage kan jeg vælge?

Du kan vælge lige præcis den smag, som behager dig. Du vælger nemlig selv, hvilken smag du ønsker. Du kan eksempelvis vælge mellem slik, frugt, læskedrikke eller tobak. Kvalitets e-væske er produceret sådan, at du får den reneste og mest autentiske smag som muligt. For at du får den bedste oplevelse, tager det ofte producenterne lang tid at blande en e-væske færdig. Derfor anbefales det, at du vælger en kvalitets e-væske, da du dermed får den bedste og mest autentiske oplevelse.