home Hus og have 5 smarte it-dimser til dit hjem

5 smarte it-dimser til dit hjem

Vi lever i en tid, hvor internettet og teknologien udvikler sig med lynets hast. Det åbner op for en masse spændende dimser og devices, der kan en masse smart i dit hjem. Lån penge til at opgradere dit hjem her.

  1. Kogende vand

Elkedlen er total yt og er unødvendigt fyld blandt dine mange køkkenmaskiner. I dag kan du få integreret kogende vand i din vandhane med en lille kasse under håndvasken. Det bliver ikke nemmere at lave en kop the eller instant kaffe. Det får også madlavningen til at gå væsentligt hurtigere, da du aldrig skal vente på, at pastavandet koger igen.

  1. Styr din elektronik med en app

Huset bliver mere og mere intelligent. Mange ting kan efterhånden styres via en app. Det inkluderer bl.a. lys og lysdæmpere. Hvorfor gå hen til kontakten når man kan gøre det via telefonen? Der er også udviklet smarte løsninger til stikkontakter, der kan slukkes og tændes via en app. Det er dejligt, når du bliver i tvivl, om du har slukket for ovnen eller strygejernet, imens du er på vej på arbejde.

  1. Til dig der mister dine nøgler

Endelig er den device, mange glemsomme mennesker har ønsket sig i årevis kommet på markedet. Du kan nu få en nøglering, der sikrer, at du aldrig skal løbe forvildet rundt og lede efter dine nøgler. Nøgleringen trackes via GPS, og du kan bruge din mobiltelefon til finde den.

  1. Nutidens kogebog

Mange opskrifter findes i dag online på diverse hjemmesider og blogs. Det betyder, at tabletten er blevet en fast del af køkkenet, men det er ikke altid lige smart at mikse mel, vand, olie og teknik. Der findes i dag et væld af muligheder for stativer og ophæng til din tablet, så den nemt kan bruges som kogebog uden at være i vejen.

  1. Assistenten der connecter det hele

Det vi ser nu, er kun begyndelsen på det intelligente hjem. Med virtuelle assistenter fra f.eks. Google eller Amazon kan du dæmpe lyset, skifte sang, google uden at trykke på en computer og finde ud af hvad vejret er i dag, igennem en samtale med din virtuelle assistent. Teknologien kommer kun til at udvikle sig mere og mere, så hop med på den spændende udvikling nu.